Kriminalistička komedija, 102′, Srbija, r. Vasilije Nikitović, gl. Milos Samolov, Boris Milivojević, Srđan Žika Todorović.

Šule u Beograd dolazi iz provincije, i već prvog dana uz posao osiguranja u lokalnom klubu, dobiva nadimak Tarzan. U želji da bude dio gradske ekipe, on postaje “momak za sve”. Ispunjava svaki zahtjev nadređenih, a ne odbija ni poslove s one strane zakona. Njegov život vrti se oko lokala u kome će upoznati galeriju autentičnih gradskih likova. Kada na beogradske ulice padne noć, klub „Četiri ruže“ otvorit će svoja vrata. Svaka noć u klubu pamtit će se po nečemu. Međutim, baš ova noć, u kojoj Tarzan iznenada nestaje, za sobom će povući niz događaja koji će do jutra svima njima promijeniti živote.

Film 4 ruže redatelja Vasilija Nikitovića, u subotu 13. lipnja može se pogledati i u programu MSU Saturday Night Film Fever koji uključuje razgledavanje izložbe Od imaginacije do animacije: šest desetljeća Zagreb filma na kojoj ćete uživo moći razgledati kipić Oscara koji je 1962. dodjeljen Surogatu Dušana Vukotića za najbolji animirani film.

Program uključuje:

    • razgledavanje izložbe Od imaginacije do animacije: šest desetljeća Zagreb filma
    • projekciju filma 4 ruže
    • izbor: piće ili kokice

CIjena paketa ulaznice u programu MSU Saturday Night Film Fever iznosi 50 kuna te se može kupiti na recepciji MSU-a ili online ovdje.