Drama, 120′, Sr, Fr, De, Hr, Si, BiH, r. Srdan Golubović, gl. Goran Bogdan, Boris Isaković, Nada Šargin, Milica Janevski, Muharem Hamzić, Ajla Šantić, Vahid Dzanković, Milan Marić, Jovo Maksić, Ljubomir Bandović, Marko Nikolić, Nikola Rakočević.

Kada mu zbog siromaštva oduzmu djecu, a supruga doživi psihički slom, Nikola uzima stvari u svoje ruke. Otkrivši da su lokalne službe vjerojatno korumpirane, odluči prijeći Srbiju pješice i iznijeti svoj slučaj osobno ministarstvu u Beogradu. Putem susreće različite tipove ljudi i doživljava preobražaj iz marginalca i gubitnika u junaka našeg doba. Najnoviji film Srdana Golubovića osvojio je publiku u regiji i šire, pa je tako nagradu publike primio na ovogodišnjem Berlinaleu, a onda i u Puli, postavši prvi film u povijesti Pulskog filmskog festivala kojem je publika dala prosječnu ocjenu 5,00, dok je Goran Bogdan kao glavni glumac nominiran za Europsku filmsku nagradu 2020.

O redatelju: 
Srdan Golubović (Beograd, 1972.) redatelj i scenarist te izvanredni profesor na Fakultetu dramskih umjetnosti u Beogradu. Poznat je po uspješnicama kao što su filmovi Apsolutnih sto (2001.), Klopka (2007.) koji je svjetsku premijeru imao na Berlinaleu, bio u užem izboru za nagradu Oscar za najbolji strani film i osvojio preko 20 nagrada na više od 50 festivala te Krugovi koji je na svjetskoj premijeri 2013. na Sundanceu nagrađen Specijalnom nagradom žirija, sudjelovao na preko 80 festivala i osvojio 32 međunarodne nagrade.