(Llenos de gracia), obiteljski, Španjolska, 109′, 2022, red. Roberto Bueso, gl. Carmen Machi, Paula Usero, Anis Doroftei

Godina je 1994., ljeto. U jeku grozničave planetarne euforije koja prati Svjetsko nogometno prvenstvo, u internat za djecu bez obitelji smješten u srcu Španjolske stiže jedna posve neobična časna sestra – sestra Marina. Dječaci ju dočekuju uz hrpu nepodopština; kradu namirnice iz trgovina u susjedstvu, tuku se s lokalnim klincima i izluđuju njihove roditelje. No, usprkos tome i neizvjesnoj budućnosti internata kojem prijeti zatvaranje, Marina ima ideju koja će promijeniti sve: želi osnovati nogometnu momčad. Uz pomoć sestara Angelines i Tatiane te osebujnog domara Rafe, dječacima neće donijeti samo zabavnu razbibrigu, već će stvoriti i obitelj kakvu nikada nisu imali. Uz pregršt humora i šarma, film pripovijeda o zajedništvu, potrebi za domom i novim prilikama na temelju inspirativnih stvarnih događaja iz djetinjstva nekadašnjeg nogometaša Real Madrida, Osasune i Espanyola, Valda Lopesa.

O redatelju: Roberto Bueso diplomirao je filmsku režiju na ECAM-u u Madridu. Njegov studentski kratki film La noche de las Ponchongas osvojio je nagrade i posebna priznanja na nekoliko festivala. Godine 2015. osvojio je nagradu Proyecto Canal+ na Gijon Film Festivalu sa svojim projektom La colchoneta. Godine 2018. u Valenciji je snimio svoj prvi igrani film, Tornar a casa.

⚽️Program za djecu i mlade 2023.

⚽️Film se prikazuje u suradnji s dječjim filmskim programom KinoKino Zagreb Film Festivala